6 years ago

Ora News - Këshilltarët e PD: Po braktisen fshatrat nga mungesa e investimeve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Banorët dhe këshilltarët e djathtë në Këshillin bashkiak të Mirditës, kërkojnë ndërhyrje dhe investime në zonat rurale. Banorët heqin paralelizëm me investimet për qëndren e Rrëshenit, duke kërkuar të njëjtin investim në rrugë, ujësjellësa apo energji nëpër fshatra.
Anëtarët demokratë të Këshillit Bashkiak të Mirditës kërkojnë që siç investohet për qendrën e qytetit të Rrëshenit, të bëhet diçka edhe për zonat rurale.
Gjon Pjetri thotë se banorët në fshatrat e Mirditës jetojnë me mungesë të theksuar të ardhurash, në varfëri të plotë.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/keshilltaret-e-pd-po-braktisen-fshatrat-nga-mungesa-e-investimeve/

Browse more videos

Browse more videos