“Zyrtarisht beqare” mbyll festivalin “Skampa”, aktorët: Qeveria të gjejë zgjidhje për shfaqjet
  • 3 years ago
#rtvora #rtvoranews

Në Elbasan u mbyll edicioni i 22 i festivalit të Teatrit ?Skampa? që këtë vit u mbajt në ambient të hapur dhe me protokolle kundër koronavirusit. Prej aty, aktorët i kërkuan qeverisë të gjEjë një formë për të lejuar teatrin sipas rregullave në fuqi.

Për një javë, hapësirat publike në Elbasan u shndërruan në skena për 10 trupat pjesëmarrëse në festivalin e Teatrit ?Skampa?.

Komedia ?Zyrtarisht beqare? mbylli edicionin e 22- të garës me jetëgjatë të teatrove në Shqipëri.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/zyrtarisht-beqare-mbyll-festivalin-skampa-aktoret-qeveria-te-gjeje-zgjidhje-per-shfaqjet-teatrale/

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv
Recommended