3 years ago

Naftë në vend të ujit/ Në fshatrat e Mallakastrës, dëme nga mungesa

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Çarja e shpeshtë e një tubacioni qe transporton naftë dhe gaz, nga puset e naftës ne rafinerinë e Ballshit, ka shkaktuar dëme te konsiderueshme te banorët e fshatrave Drenove dhe Belishove ne Mallakastër.

Pellgje me naftë vazhdojnë te helmojnë tokën, ndërsa nuk kursejnë as bletët dhe bagëtitë. Vetëm pak kohë me parë, ky bletërritës humbi 30 koshere me bletë nga çarja e tubacionit dhe askush nuk mbajti përgjegjësi për dëmin qe iu shkaktua.

Banorët e këtyre fshatrave janë te detyruar te përshkojnë disa kilometra për te mbushur ujë, pasi edhe puset e ujit qe kanë ne shtëpitë e tyre janë te mbushur me naftë dhe solar.

Si pasojë e ndotjes se ajrit është rrezikuar edhe jeta e banorëve, sidomos e fëmijëve, ndërsa nga rrjedhja e naftës është shkatërruar një pjesë e madhe e tokave bujqësore.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Mallakastër#Ballsh#TopChannel

Browse more videos

Browse more videos