6 years ago

Ora News - Mesha për Nënë Terezën, ceremoni në katedralen e “Shën Shtjefnit”

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Kremtimi i meshës të kësaj të diele ka shënuar zyrtarisht nisjen e ceremonive festive në pritje të një prej ngjarjeve më të shënuara për kombin shqiptar, siç është shenjtërimi i Nënë Terezës.
Nga katedralja e ?Shën Shtjefnit?, famullitari i Shkodres dom Artur Jaku tha përpara besimtarëve se me thjeshtësinë dhe modestinë e saj, Nënë Tereza ishte një shembull për botën, që duhet të na udhëheq edhe sot në jetën tonë.
Dom Artur Jaku, famullitar i Shkodrës: Vetëm pak ditë do të na ndajnë prej kësaj ngjarje madhështore. Kjo bijë e jona, e cila është rritur në trevat tona, me shembullin e saj, modestinë e saj po i jep shembull mbarë botës.

Për më shumë lexoni në http://www.oranews.tv/vendi/mesha-per-nene-terezen-ceremoni-ne-katedralen-e-shen-shtjefnit/

Browse more videos

Browse more videos