3 years ago

RTV Ora - Meta kujton Nënë Terezën: Urtësia dhe porositë le të na shërbejnë si burim frymëzimi

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora

26 gushti shënon 109 vjetorin e lindjes së Shën Terezës,humanistes shqiptare që gjithë jetën ia dedikoi fëmijëve jetimë dhe të varfërve në mbarë botën

Presidenti Ilir Meta kujtoi Nënë Terezën.

"Në 109-vjetorin e lindjes së Shenjtores Nënë Tereza, simbolit shqiptar dhe botëror të humanizmit e solidaritetit njerëzor dhe shembullit të jashtëzakonshëm të dashurisë e përkujdesjes të çdo nëne shqiptare, ne përkujtojmë me nderim e respekt trashëgiminë e vyer të veprës së Saj humane e hyjnore të paharruar.

Urtësia dhe porositë e Shën Terezës le të na shërbejnë si burim frymëzimi, që të gjithë së bashku, me shumë dashuri e përkushtim të bëjmë gjithçka duhet për këdo që ka nevojë për ndihmë, solidaritet e përkrahje sociale, për prosperitetin e begatinë e Shqipërisë dhe të kombit tonë!" shkruan kreu i shtetit në një postim në facebook.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/meta-kujton-nene-terezen-urtesia-dhe-porosite-le-te-na-sherbejne-si-burim-frymezimi

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos

Browse more videos