7 years ago

Ekonomia dhe rreziku i “Brexit”, BSH dhe FMN vlerësojnë ecurinë - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Qeveria, Banka e Shqipërisë dhe fondi monetar ndërkombëtar ndajnë të gjitha të njëjtin vlerësim për ecurinë e ekonomisë.

Browse more videos

Browse more videos