Basha: Vetëm Shqipëria s'ka paketë për turizmin. Duhet të bëjmë gjithçka për të shpëtuar këtë sektor

  • 4 years ago
#tvora #rtvoranews

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ishte sot në Divjakë, ku zhvilloi takime me operatorë turistikë të zonës.

Operatorët iu ankuan Basha për numrin e pakët të turistëve dhe mungesën e ndihmës nga qeveria.

?Të gjithë prenotimet që ishin nga muaji prill deri në muajin tetor, të paktën janë të gjitha të anuluara domethënë nuk ka asnjë rezervim.?

?Jemi kthyer nga të gjitha edhe roje, mos ta harrojmë edhe këtë pjesë tani. Çdo gjë ka vajtur aq sa s?kemi çfarë bëjmë. Situata është shumë e keqe. Përgjysmimi i punonjësve po ashtu.?

Ndërsa Basha nga ana e tij tha se duhet bërë gjithçka që të shpëtohet sektori i turizmit nga kriza.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/article/basha-vetem-shqiperia-nuk-ka-pakete-turizmin-duhet-te-bejme-gjithcka-te-shpetuar-kete-sektor

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

Recommended