3 years ago

Në mesnatë skadon afati për bonusin 40 000 lekë, më pas punëdhënësit do të gjobiten

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#tvora #rtvoranews

Dita e sotme shënon përfundimin e afatit për punëdhënësit që duhet të aplikojnë për bonusin prej 40 mijë lekësh për punonjësit e tyre te drejtoria e Tatimeve. Nga nesër, do të nisin masat administrative me vlerë 50 mijë lekë për çdo punonjës, që nuk ka përfituar për shkak të mosaplikimit.

5 qershori është afati i fundit që iu është lënë punëdhënësve, për të aplikuar pranë drejtorisë së Tatimeve për bonusin prej 40 mijë lekësh, pa u penalizuar.

Burime zyrtare nga drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bëjnë me dije se procedura mbetet e hapur deri në mesnatë, ndërsa më pas do të nisin masat administrative për çdo punëdhënës që nuk ka aplikuar.

Masa administrative do të kapë shifrën e 50 mijë lek të reja për punonjës, por punëdhënësit do të kenë mundësi të ankimojnë penalitetin, me një afat 30 ditor.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/ne-mesnate-skadon-afati-bonusin-40-000-leke-me-pas-punedhenesit-do-te-gjobiten

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

Browse more videos

Browse more videos