3 years ago

Ora News - Spitali i Tropojës merr emrin e pediatrit, Isa Zllami

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#tvora #rtvoranews

Mjeku Isa Zllami është vlerësuar në qytetin e Tropojës ku për më shumë se 40 vjet i shërbeu komunitetit si pediatër. Spitali lokal ka marrë emrin e tij me vendim të këshillit bashkiak.

Spitali i Tropojës, mori emrin e Isa Zllamit, mjekut që për 40 vite i shërbeu komunitetit.

Propozimi i Kryetarit të Bashkisë mori votën e të gjithë këshillit bashkiak, ndërsa ceremonia e mbajtur më ketë rast bëri bashkë bashkëpunëtorë e familjarë të mjekut Zllami.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/spitali-i-tropojes-merr-emrin-e-pediatrit-isa-zllami

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos

Browse more videos