“Vajta në parlamentin britanik dhe fjeta tek një shqiptar”, Zeka tregon si kursente

  • 4 years ago
#tvora #rtvoranews #mosifolshoferit
Ish-deputeti Milaim Zeka, ka qenë i ftuar në emisionin ?Mos i fol shoferit? ku ka folur për periudhën kur ka qenë deputet. Ai shprehet se ka qenë shumë fukara në atë kohë dhe nuk ka harxhuar asnjë cent nga buxheti i Kuventit të Republikës së Kosovës.

Rudina Dembacaj: Si ka qenë jeta jote si deputet dhe jeta jote si gazetar?

Milaim Zeka: Unë si deputet kam qenë shumë shumë shumë më fukura. Si gazetar unë kam udhëtuar pafund dhe as Shqipërisë dhe as Kosovës nuk i kam marrë asgjë sepse unë kam jetuar jashtë që në vitin 1982. Po jap një shembull për të treguar sa i ndershëm jam munduar të kem qenë si deputet. Kam qenë i ftuar në Parlamentin britanik dhe kam qenë në panel me ish-shefin e Natos George Robertson dhe kur kam dalë nga parlamenti kam shkuar të fle tek një shqiptar i Gjilanit. Nuk kam harxhuar asnjë cent të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/article/vajta-ne-parlamentin-britanik-dhe-fjeta-tek-nje-shqiptar-zeka-tregon-si-kursente-kur-ishte-deputet

Follow TV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Recommended