3 years ago

Ora News - Shqiptarët zgjedhin rajonin për të kaluar natën e ndërrimit të viteve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora #oranews

Shqiptarët kanë zgjedhur të shpenzojnë më pak për pushimet e dhjetorit krahasuar me një vit më parë.

Shumë prej tyre kanë preferuar të mos shkojnë më larg se rajoni për të festuar ndërrimin e viteve.

Besnik Vathi: Vendi që ka marrë më shumë është Ulqini, më pas është Struga, Podgorica, Budva. Në jug, në Greqi është Lefkadha, Riviera Olimpike, Alkidiki, Selaniku. Këtyre destinacioneve u shtohen edhe destinacionet e skive.

Përfaqësuesi i shoqatës së Turoperatorëve, Besnik Vathi, thotë se çmimi i përballueshëm është arsyeja e zgjedhjes së këtyre destinacioneve.

Dy ditë në rajon ku përfshihet udhëtimi, qëndrimi në hotel dhe darka e Vitit të Ri kushtojnë mesatarisht 130 euro.

Besnik Vathi: Gjithnjë e më tepër po merremi dhe po organizojmë Vitin e Ri edhe në rajon për t'iu përgjigjur një shtrese më të madhe të popullsisë, për t'iu përgjigjur një buxheti sa më të ulët të mundshëm.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/shqiptaret-zgjedhin-rajonin-te-kaluar-naten-e-nderrimit-te-viteve

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos

Browse more videos