3 years ago

Në urgjencë nga alkooli/ Mbi 100 raste në natën e ndërrimit të viteve

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Nata e ndërrimit të viteve nuk ka kaluar pa incidente. Shumëllojshmëria e gatimeve shoqëruar me alkol si para dhe pas darkës tradicionale ka bërë që disa prej qytetarëve të drejtohen në urgjencën e QSUT-së për të kërkuar ndihmë mjekësore, ku nuk kanë munguar rastet e rënda të intoksikuar.


Ndryshe nga rrethet e tjera ku u shënuan incidente me kapsolla, në Tiranë nuk ka pasur raste të tilla të paraqitura në Shërbimet e Qendrës Spitalore Universitare.

Jo vetëm në natën e ndërrimit të viteve po edhe në ditët para vitit të ri ku qytetarët janë pushim vijojnë festimet.

Në shërbimet e urgjencave si ato të kardiologjisë, kirurgjisë, djegie plastike janë ngritur stafe të posaçme me mjek dhe infermiere në dispozicion për të ofruar ndihmë mjekësore për këdo që të ketë nevojë.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#NewYear #VitiiRi #TopChannel

Browse more videos

Browse more videos