4 years ago

Wake Up/ Korça, Boga e Brezovica destinacionetmë të kërkuara për natën e ndërrimit të viteve

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Nëse disa vite më parë destinacionet më të kërkuara kanë qenë në vendet e rajonit, por edhe nëpër Evropë, si Stamboll, Paris, Itali, Vjenë, këtë vit duket se shqiptarët në bazë edhe të rezervimeve do të festojnë më shumë në qytetet brenda vendit. Korça mesa duket do të jetë qyteti që do të presë më shumë turistë si dhe rrethinat e saj, ndërkohë që destinacioni i dytë më i kërkuar është Boga , dhe pas saj Brezovica në Kosovë.

Browse more videos

Browse more videos