4 years ago

RTV Ora - Balluku jep edhe 2 PPP, ministrja kundër FMN dhe BB për koncesionet

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora
Pavarësisht rekomandimeve të FMN-së dhe Bankës Botërore ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku do të japë me konçesion dy akse rrugore. Brenda datës 15 maj kontratat e partneritetit publik-privat për akset Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat do të shkojnë në parlament për miratim. me këto vendime shqiptarëve u shtohen dhe 1.5 miliardë euro për të shlyer

Ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku do të dorëzojë brenda 15 majit kontratat e partneritetit publik-privat për akset Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat. Ky vendim vjen pavarësisht alarmit dhe rekomandimeve të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore, të cilat i kanë cilësuar këto forma të rrezikshme për buxhetin dhe me ndikim në borxhin publik.

Madje vendimi vjen në një kohë që ligji i PPP i cili parashikon që të mos pranohen oferta të pakërkuara ka mbetur pezull në parlament dhe ende nuk dihet pse nuk ka hyrë në axhendë.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/balluku-jep-edhe-2-ppp-ministrja-kunder-fmn-dhe-bb-koncesionet

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos

Browse more videos