4 years ago

Ora News - Shkarkohet Kryetari i Gjykatës së Tropojës

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#oranews

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra Dritan Secin, Kryetar i Gjykatës së Tropojës.

Në seancën dëgjimore, sipas ILDKPKI gjyqtari Seci kishte kryer deklarim jo të saktë, nuk kishte burime të ligjshme dhe se kishte fshehje të pasurisë.

Nga hetimet rezultoi se kishte proleme për blerjen e një apartamenti në vitin 2012 në Bajram Curri dhe mungesë burimesh të ligjshme. Për blerjen e një lokali shërbimesh, sërish në qytetin e Bajram Currit si dhe të një apartamenti në Yzberisht të Tiranës, Nga hetimi administrativ janë ngritur dyshime mbi aktivitetin e bashkëshortes së Secit si farmaciste dhe të ardhurat e përfituara nga ky biznes vit pas viti, të cilat janë deklaruar disa herë më ulët sesa raportimi i bërë në zyrën e Tatimeve të Kukësit.

Për më shumë lexoni në:
http://oranews.tv/article/shkarkohet-kryetari-i-gjykates-se-tropojes

Follow Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos

Browse more videos