Fluks në poliklinika; Të miturit dhe të moshuarit kërkojnë ndihmën e mjekut

  • 5 years ago
Poliklinikat vijojnë të kenë një fluks të madh të personave që kërkojnë ndihmën e bluzave të bardha. Kryesisht janë fëmijë dhe të moshuar.

Recommended