4 years ago

Ora News - Ujësjellësit, Shalsi:Të bëhet më shumë transparencë për konsumatorët

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Me anë të një rezolute, Kuvendi i kërkon Entit Rregullator të Ujit të monitorojë nga afër shoqëritë e ujësjellës kanalizime që të mos lejojë të ndodhin abuzime me konsumatorët.

Kreu i Komisionit Eduard Shalsi tha se duhet të gjendet një mënyrë që të mos abuzohet me vendosjen e ujëmatësve, por edhe në shmangien e faturimeve aforfe.

Shalsi: Të mos abuzojnë me vendosjen e ujëmatësve, cilësinë e tyre si dhe të respektojnë kushtet e kontratës me konsumatorin si dhe të instalojnë ujëmatësit individual.

Detyrë për kompanitë e ujësjellësve u la edhe ulja e humbjeve në rrjet dhe rritja e arkëtimeve.

Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/ujesjellesit-shalsite-behet-me-shume-transparence-konsumatoret

Browse more videos

Browse more videos