5 years ago

Ora News - Shehi: Këtu u merren lekët gjithë fukarenjve dhe u jepen 10 zengjinëve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Deputeti Dashamir Shehi i ftuar në "Arena" në Ora News, thotë se Shqipëria kaloi nga komunizmi në një sistem të egër kapitalist.

Shehi: Në qoftë se edhe ato 5 lekë që fitohen do të kishin një shpërndarje më të drejtë...sepse kemi nga komunizmi dhe kemi kapitalizmin më të egër në Evropë. Këtu u mblidhen parat fukarenjve dhe u jepen 10 zengjinëve. Përtej këtij trishtimi, duke ia zhveshur edhe këtë komponent politik. Ku u propozua buxheti, bëra edhe këtë propozim që buxheti të jetë për herë të parë proaktiv.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/shehi-ketu-u-merren-leket-gjithe-fukarenjve-dhe-u-jepen-10-zengjineve

Browse more videos

Browse more videos