6 years ago

Ora News - Kume: Transparencë për financimet e partive dhe fushatave elektorale

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Dy problemet themelore që duhet të trajtojë komisioni parlamentar i reformës në drejtësi, për ish kryetarin e KQZ, Kristaq Kume, janë financimi i partive dhe fushatës elektorale dhe depolitizimi i komisionerëve zonale të cilët administrojnë zgjedhjet. Në një intervistë për Ora News, Kume tha gjithashtu se vota e emigrantëve mund të ndikojë kahun e pushtetit në parlamentin e ardhshëm shqiptar dhe për këtë duhet llogaritur pesha elektorale e tyre, pasi kjo nuk është normale.


Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/kume-transparence-per-financimet-e-partive-dhe-fushatave-elektorale/

Browse more videos

Browse more videos