6 years ago

Skandal në burgun e Drenovës, "Fiksi": Zyrtari me listë notash të falsifikuar

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Zyrtari i lartë në burgun e Drenovës figuron me listë notash të falsifikuar.
Fiks fare ka verifikuar në regjistrat e gjimnazit ?Petro Nini Luarasi? në Ersekë, ku ka gjetur se emri i drejtorit te burimeve njerezore në burgun e Drenovës figuron me dy numra amze dhe dy lista notash. FIks fare tregon sesi është bërë korigjimi në regjistrat e shkollës dhe mesatarja e zyrtarit është rritur nga 6.5 në 10.
Drejtori e mohon falsifikimin dhe deklaron se po e sulmojnë politikisht sepse do të shpallë kandidaturën per kryetar bashkie në zgjedhjet e ardshme.

Browse more videos

Browse more videos