7 years ago

Fier, reforma në spitale, punonjësit në protestë: Po largohemi padrejtësisht- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Dhjetëra punonjës të spitalit rajonal të Fierit kanë protestuar ndaj vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për largimin nga puna. Ata kundërshtojnë reformën, teksa thonë se po hidhen padrejtësisht në rrugë pas 30 vitesh pune në spitalin e Fierit.
72 infermierë, sanitarë e punonjës të tjerë në spitalin rajonal të Fierit kanë protestuar kundër vendimit të largimit nga puna brenda datës 23 maj.
Ata kundërshtojnë vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe shtojnë se janë të kualifikuar pasi punojnë prej mbi 20 vitesh aty.
Sipas protestuesve, vendet e tyre nuk do shkurtohen, por do zëvendësohen nga tjetër staf.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/reforma-ne-spitale-punonjesit-ne-proteste-po-largohemi-padrejtesisht/

Browse more videos

Browse more videos