7 years ago

Pas datës 30 prill shërbimet në spitale vetëm me kartë shëndeti- Ora News- Lajmi i fundit-

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Nëse paraqiteni në spitale apo në qendra shëndetësore me librezën e shëndetit nuk do të merrni asnjë shërbim falas nga bluzat e bardha pas datës 30 prill. Pas kesaj date librezat e shëndetit skadojne dhe qytetarët apo pacientët duhet të vijojnë konsultat, ekzaminimet apo planifikimet në institucionet spitalore vetëm më kartën e shëndetit .

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/pas-dates-30-prill-sherbimet-ne-spitale-vetem-me-karte-shendeti/

Browse more videos

Browse more videos