7 years ago

Fier - Dy muaj pa marr rrogat, 80 naftëtarë të Drenovës dhe Gorishtit në protestë

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Dhjetëra punëtorë të kompanisë Transatlantik Petroleum Ltd, që shfrytëzon vendburimet e naftës në Drenovë të Mallakastrës dhe në Gorisht të Vlorës, kanë protestuar para zyrave qëndrore në portës të Fierit. naftëtarët thonë se prej dy muajsh nuk marrin pagat, dhe nga kompania operuese në fushën e hidrokarbureve nuk marrin asnjë përgjigje. zyrat e kësaj të fundit ishin të mbyllura.
Rreth 80 punonjës të kompanisë së nxjerrjes së naftës Transatlantik Petroleum Ltd që operon në vendburimin e Drenovës në Mallakastër dhe Gorisht të Vlorës kanë protestuar para zyrave qëndrore të firmës në Portëz të Fierit.
Naftëtarët thonë se prej dy muajsh nuk kanë marrë pagat, ndërsa janë përpjekur të kontaktojnë me drejtues të kompanisë por askush s?u ka kthyer një përgjigje.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/dy-muaj-pa-marr-rrogat-80-naftetare-te-drenoves-dhe-gorishtit-ne-proteste/

Browse more videos

Browse more videos