7 years ago

Denoncimi ne Ora News , Protesta në Kosovë, ndalohet hyrja në Morinë e aktivistëve nga Shqipëria

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Një grup aktivistësh janë ndaluar në pikën kufitare të Morinës dhe nuk janë lejuar të shkojnë drejt Prishtinës për t?iu bashkuar protestës së opozitës.
Në një lidhje telefonike për Ora News një student thotë se policia e Kosovës nuk ka qartësuar pse nuk lejon hyrjen në Kosovë, ndërkohë që një person, Gent Hamzai është arrestuar në Prizren në paraburgim dhe një tjetër qytetar Bashkim Rodoni është konsideruar si person me rrezikshmëri të lartë shoqërore .

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/protesta-ne-kosove-ndalohet-hyrja-ne-morine-e-aktivisteve-nga-shqiperia/

Browse more videos

Browse more videos