7 years ago

Hajdarmataj në fshatrat e Tropojës në familjet e kthyera nga azili- Ora News- Lajmi i fundit

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Deputetja demokrate Mimoza Hajdarmataj ishte në disa fshatra të Tropojës, ku banorë të zonës i kanë shprehur shqetësimin për heqjen e nga lista e ndihmës ekonomike.
Banorët të Babinës, Margegës e Bujanit janë kthyer nga azili, dhe thonë se në vendlindje po përballen me papunësi dhe mungesën e të ardhurave.
?Jemi kthyer nga Franca. Këtu jemi të papunë dhe vetëm me 5 mijë lekë asistencë? thotë një grua.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/hajdarmataj-ne-fshatrat-e-tropojes-ne-familjet-e-kthyera-nga-azili/

Browse more videos

Browse more videos