7 years ago

John Kerry në Tiranë më 14 shkurt, takime me krerët e lartë të shtetit- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Më 14 shkurt, Sekretari Amerikan i Shtetit John Kerry viziton vendin tonë. Kerry do të takohet në Tiranë me udhëheqës të lartë të qeverisë për të diskutuar bashkëpunimin e mëtejshëm mes dy vendeve dhe integrimin euroatlantik të Shqipërisë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Lajmi është bërë i ditur nga zëdhënësi i Departamentit Amerikan të Shtetit, John Kirby.
?Ai do të udhetojnë drejt Tiranës në Shqipëri më 14 shkurt, ku do të takohet me zyrtarë të lartë të qeverisë për të diskutuar integrimin euroatlantik të Shqipërisë dhe bashkëpunimin e fortë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës?.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/john-kerry-ne-tirane-me-14-shkurt-takime-me-kreret-e-larte-te-shtetit/

Browse more videos

Browse more videos