7 years ago

Clifford Chance: S’ka asnjë të dhënë që lidh Metën me aktet korruptive të DIA-s- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Përmes një letre drejtuar ministrit të Energjetikës Damian Gjiknuri dhe drejtorit të OSHEE-së, Zyra e avokatisë CLIFFORD CHANCE, që mbrojti OSHEE në abitrazhin kundër DIA-s, hedh poshtë akuzat ndaj kreut të Kuvendit, Ilir Meta, si ndërmjetësues i marrëveshjes DIA-CEZ.
Tim Shcreiber, këshilltar i OSHEE-së në arbitrazhin kundër DIA shkruan ne 18 janar, se gjatë procesit të arbitrazhit ka trajtuar fakte dhe dyshime, të cilat janë bërë publike, për qëllime politike, nga media, duke përmendur emrin e kreut të Kuvendit.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/clifford-chance-ska-asnje-te-dhene-qe-lidh-meten-me-aktet-korruptive-te-dia-s/

Browse more videos

Browse more videos