7 years ago

Rama pengon prokurorinë të hetojnë tenderat dhe koncesionet në spitale- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Deputetja e Partisë Demokratike, kryetare e komisionit të Shëndetësisë, akuzoi kryeministrin Rama se pengon prokurorinë për të hetuar tenderat dhe koncesionet në spitale.
Nga studio e lajmeve në Ora News, Vokshi tha se ishte vetë kryeministri ai që telefonoi prokurorin që të mos niseshin hetimet për check up-in.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/rama-pengon-prokurorine-te-hetojne-tenderat-dhe-koncesionet-ne-spitale/

Browse more videos

Browse more videos