7 years ago

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Për më shumë klikoni në - Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Vetëm 30 metra larg nga pedonalja kryesore e Fierit, por në rrugën "Ismet Dertliu" në lagjen "Liri", nuk ka ndriçim, mbizotëron balta dhe gropat. 300 familje detyrohen të kalojnë në këtë segment rreth 1 km të gjatë.

Banorët thonë se prej të paktën 20 vitesh, nuk është vënë dorë për përmirësimin e infrastrukturës, ndërsa shtojnë se nëse nuk ndërhyhet do të nisin protestat.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/fier-30-metra-larg-qendres-rruge-te-prishura-dhe-pa-drita/

Browse more videos

Browse more videos