7 years ago

Reforma, Shkurtime në spitale, protestë e punonjësve në Tepelenë e Lushnje- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Stafi i spitalit të Tepelenës, dhe Lushnjes, që preken nga shkurtimet kanë protestuar kundër vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë. Ata kërkojnë publikimin e kritereve, për personat e përzgjedhur për t?u larguar nga puna brenda vitit.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/shkurtime-ne-spitale-proteste-e-punonjesve-ne-tepelene-e-lushnje/

Browse more videos

Browse more videos