4 years ago

Ora News - Studenti nga Kosova: Erdha për arsim më të mirë, 950 euro masteri këtu, 250 në Prishtinë

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Mes studentëve të zhgënjyer është ky student nga Kosova që studion në Universitetin e Arteve në Tiranë.

Ai tha se zgjodhi të studiojë në Shqipëri për kushte më të mira, por u përball me krejt të kundërtën.

Studenti: Nuk është e drejtë që një student me pagu të gjithë ato lekë dhe mos me na respektu pedagogët.Është turp që këta nuk i miratojnë. Nuk duam dialog. Të miratohen dhe më pas të dialogojmë për të gjitha problemet që kemi në Universitete.

Kam ardhur në Shqipëri për kushte më të mira dhe studim më të mirë, por kjo nuk po ndodh.

Në Kosovë tarifa e masterit 250 euro, ndërsa unë në Shqipëri paguaj 950 euro, është turp. Shumë diferencë e madhe.Na thanë që ka dialog te Universiteti i Arteve, por e kemi injoruar Kryeministrin.
Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/article/studenti-nga-kosova-erdha-arsim-me-te-mire-950-euro-masteri-ketu-250-ne-prishtine

Browse more videos

Browse more videos