5 years ago

Rama: Thaçi tradhtar? Kush e thotë këtë, është gomar - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Pas mbledhjes së përbashkët të dy qeverive, Shqipëria dhe Kosova firmosën 9 marrëveshje dhe protokolle të përbashkëta, ku më të rëndësishmet janë ato për veprime të përbashkëta të kontrollit doganor, heqjen e tarifave ?roaming? si dhe njohjen reciproke të patentave.

Browse more videos

Browse more videos