6 years ago

Ora News - Veliaj inspekton “Parkun Olimpik”: Hapet në maj, punimet drejt fundit

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Parku Olimpik i Tiranës ku bëhën bashkë të gjitha strukturat zinxhir të sportit, federatat, peshëngritja, mundja, atletika, si dhe lojërat me dorë pritet të hapë dyert për sportistët më elitarë të vendit në muajin maj. Lajmin e bëri publik vetë kryebashkiaku Erion Veliaj teksa inspektoi punimet në këtë kompleks sportiv, i cili pritet të shndërrohet tërësisht në një qender moderne olimpike.
Punimet në Parkun Olimpik jandë drejt fundit ndërsa qendra moderne olimpike pritet të hapë dyert për sportistët më elitarë të vendit në fillim të muajit maj. Ecurinë e punimeve e ispektoi kryetari i i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili tha se kush investohet te puna do të shohë një Tiranë që vetëm punon.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/veliaj-inspekton-parkun-olimpik-hapet-ne-maj-punimet-drejt-fundit/

Browse more videos

Browse more videos