6 years ago

Energjia, çmimi nuk ndryshon - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) nuk do të kërkojë ndryshimin e asnjë tarife energjie për konsumatorët familjarë dhe bizneset për vitin 2017.

Browse more videos

Browse more videos