7 years ago

Çmimi i energjisë nuk do të ndryshojë për furrat e bukës - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Çmimi i energjisë elektrike pritet të mos ndryshojë vetëm për furrat e bukës dhe fabrikat e miellit.

Browse more videos

Browse more videos