4 years ago

ERE: Çmimi i energjisë nuk ndryshon për vitin 2019 - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Enti Rregullator i Energjisë ka vendosur të mbajë të pandryshuar për vitin 2019, çmimin e energjisë për konsumatorët familjarë dhe për klientët e tjerë me pakicë, që furnizohen në tregun e rregulluar.

Browse more videos

Browse more videos