2 years ago

Ora News - Familjarët nuk lejohen në spitale, në ankth për gjendjen shëndetësore të pacientëve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#tvora #rtvoranews

Me orë të tëra para dyerve të spitaleve Covid, këta qytetarë presin të mësojnë për gjendjen shëndetësore të të afërmve.

Më fatlumët mund të mësojnë për situatën e të afërmve kur ata janë në gjendje të mirë, por për të tjerët gjithçka vështirësohet.

?Nuk na jep njeri informacion zyrtar, një e drejtë që i takon cdo qytetari. Kush është më mirë del në dritare dhe thotë që është mirë. Informacioni sigurohet vetëm me ndonjë sanitari apo infermiere.?

Ankthi bëjnë që të qëndrojnë dhe me ditë të tëra pranë ambienteve të Sanatoriumit.

?Edhe përgjigjen, edhe nuk përgjigjen. Rrimë presim.?

?Nuk na japin informacion prej 10 ditësh. I kemi dhënë numrin doktorit, por asnjë gjë. Ikim në darkë, se s?mund të rrimë roje pas dere.?

E njëjta situatë është edhe në spitalin Infektiv, ku koordinimi për informacion mungon.

Familjarët nuk lejohen në ambientet e brendshme të spitalit, ndaj edhe ushqimi nga shtëpia dërgohet në orare të caktuara.

Të lodhur dhe të frikësuar mundohen të gjejnë çdo rrugë për të mësuar sado pak për situatën e pacientit, e sigurisht ata që kanë të afërm në spital kanë dhe mundësinë më të madhe për tu qetësuar.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/familjaret-nuk-lejohen-ne-spitalet-covid-ne-ankth-per-gjendjen-shendetesore-te-pacienteve/

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

Browse more videos

Browse more videos