3 years ago

Ora News - Më shumë orë në punë më shumë asocial je

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora #oranews

Orët e gjata në punë shkaktojnë stres dhe depresion te punonjësit. Psikologët shprehen se të qëndruarit gjatë në punë i bën më asocial qytetarët

Domosdoshmëria për më pak orë pune lidhet dhe me faktorë të jashtëm si klima dhe temperatura.

Shkurtimi i orëve të punës apo pushimi gjatë fundjavës do të ishin një hap i rëndësishëm që

Punëdhënësit të kujdeseshin dhe për shëndetin psikologjik të punonjësve të tyre.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/me-shume-ore-ne-pune-me-shume-asocial-je

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos

Browse more videos