5 years ago

Uji në Tiranë, çmimi më i ulët në 12 qarqe - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Me çmimet aktuale në Tiranë, 30 metra/kub të konsumuar për një muaj kushtojnë 2140 lekë. Këtu futet çmimi i ujit, tarifa e largimit, tarifa e shërbimit mujor dhe tatimi mbi vlerën e shtuar.

Browse more videos

Browse more videos