6 years ago

Ora News - Bukuritë e Valbonës, Ambasadorët mrekullohen nga perla shqiptare e Tropojës

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

4 Ambasadorë, përfaqësues të trupës diplomatike të Hungarisë, Kroacisë, Italisë dhe Australisë të akredituar në vendin tonë, kanë vizituar për herë të parë luginën e Valbonës. Të impresionuar nga bukuritë e kësaj perle të paprekur të natyrës, diplomatët e huaj premtuan të sjellin më shumë turistë dhe investitorë nga vendet e tyre, për promovimin e destinacionit turistik.
Tropoja me bukurinë karakteristike të natyrës së ashpër dhe të ruajtur me fanatizëm nga vendasit, çdo ditë e më shumë po shndërrohet në një zonë të shumë frekuentuar nga turiste te huaj e vendas.
Ambasadorët e akredituar në Shqipëri, të kuriozuar i janë shtuar numrit të vizitorëve që kanë zgjedhur ta kalonin në Valbonë fundjavën.

Për më shumë lexoni në http://www.oranews.tv/vendi/bukurite-...

Browse more videos

Browse more videos