8 years ago

Ulet çmimi i materialeve mjekësore, pas heqjes së TVSH-së - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Pacientët me probleme të zemrës, veshkave, syrit, apo probleme neurokirurgjikale dhe ortopedike, që kanë nevojë të vendosin materiale mjekësore të implantueshme, do të mund t?i marrin ato me një çmim më të lirë. Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, deklaron se nga 1 janari i këtij viti ka hyrë në fuqi ligji për heqjen e TVSH-së në masën 20% për këto pajisje.

Browse more videos

Browse more videos