2 years ago

Ftesë në 5, Albani & Nina, ”Forcë në furtunë”, në sheshin Skënderbej, 16 Qershor 2020, Pjesa 2

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Tema: "Forcë në furtunë", videoklipi që bashkoi dy miqtë e vjeter, kompozitorin Alban Hoxhaj dhe sopranon e njohur Nina Muho me orkestrën frymore të forcave të armatosura shqiptare, në sheshin Skënderbej.
Te ftuar: Alban Hoxhaj, Nina Muho
#BietaSulo, autore & moderatore e #Ftesënë5, emisioni më i ndjekur i pasditeve shqiptare
Gazetare: Roland Spahiu

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FteseNe5#TopChannel

Browse more videos

Browse more videos