3 years ago

"BOOM" Premtoi se do ta bënte si të Tiranës Veliaj mashtroi hapur për Parkun e Kasharit - 5 maj 2020

Ora News Emisione
Ora News Emisione
#tvora #rtvoranews

Për më shumë lexoni në:

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

Browse more videos

Browse more videos