3 years ago

Ora News - Rama Ka shumë gam gam në vendin tonë që na ndjellin të keqen

Ora News Lajme
Ora News Lajme
#rtvora #oranews

?Nuk është fakt por një nevojë për ta thënë. Ka shumë gam gam në këtë vend që sikur ndjell të keqe. Ka shumë gam, gam gam, gam dhe gam gam-istët na kanë përfshirë të gjithëve në gam gam dhe kanë gam gam-osur shpirtin e njerëzve të zakonshëm. Jemi kthyer në skllevër të gam gam-it dhe ky është një moment i artë që të reflektojmë edhe mbi këtë. Jo për të shmangur ato që janë të shkruara gjetkë dhe nuk janë në dorën e robit. Por së paku të mos harrojmë që detyra jonë nuk është të hyjmë në korin e gam gam-it por të merremi me njerëzit, me nevojat e tyre dhe në këtë rast me një plagë shumë të madhe që është në çdo shtëpi. Fare mirë mund të kishte qenë tek e secilit prej nesh dhe larg qoftë mund të ishte fëmija i secilit prej nesh këtu, mund të ishim familjet tonë që sot mund të ishin gdhirë me 1, 2 e më shumë. Dhe detyra jonë në këtë tryezë është pikërisht është të mos kemi nevojë që ta kemi këtë në trupin tonë dhe në familjen tonë për të vepruar njësoj sikur e kemi në trupin tonë dhe familjen tonë. Kjo është detyra. Po e mbyll tani se mu kujtua dikush që bënte mitingje në këtë tryezë dhe larg qoftë. Dhe mbase mirë më erdhi në mend dhe e thashë se na duhet kundër syrit të keq.?

Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/rama-ka-shume-gam-gam-ne-vendin-tone-qe-na-ndjellin-te-keqen

Ndiqni emisionin këtu: https://youtu.be/vMs_KprXXSo
Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos

Browse more videos