5 years ago

“Koncesionet”, mbërrin misioni i FMN - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Misioni i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka mbërritur në Tiranë, për të mbikëqyrur nga afër zhvillimet e fundit në ekonominë shqiptare. Top Channel ka mësuar se përfaqësuesit e misionit do të kenë një sërë takimesh të ngjeshura me ministrinë e financave dhe me Bankën e Shqipërisë.

Browse more videos

Browse more videos