5 years ago

Punimet në sheshin “Skënderbej” - News, Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Kryetari i bashkisë, Erjon Veliaj ka inspektuar punimet ne fazën e pare qe janë heqja e asfaltit dhe zhvendosja e pllakave. Punimet do te zgjasin 12 muaj. Sipas kreut te Bashkisë, puna nisi pas 24 degjesave publike me qytetaret. Ndërsa ne vjeshte pritet te nise puna per parkimin nëntokësor ne qendër. Gjate këtij inspektimi, Veliaj u beri thirrje qytetareve qe te shmangin kalimin nga qendra e Tiranës, dhe te përdorin sa me pak makinat. Ai kërkoi ndjese per trafikun e krijuar ndërsa premtoi se situata do te zgjidhet shume shpejte me hapjen e unazës se vogel.

Browse more videos

Browse more videos