6 years ago

Disidenti Vaclav Havel - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Vaclav Havel frymëzoi breza të tërë me krijimet e tij si disident. Në Qendrën për Hapje dhe Dialog i kushtohet një javë e plotë aktivitetit të tij si shkrimtar dhe politikan, ndërsa një rastësi e bukur në Teatrin Kombëtar, ?Opera për tri groshë?, një adoptim i tij, është duke u vënë në skenë.

Browse more videos

Browse more videos