6 years ago

Ora News - Elvis Hoxha në Ora News: Përgjimet në Kosovë treguan rrënimin e institucioneve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Skandali i përgjimeve që ka përfshirë Kosovën, për anëtarin e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, Elvis Hoxha, është tregues i formës si ka degraduar pushteti dhe një kulm i rrënimit të institucioneve në shtetin e ri.
Elvis Hoxha: Është demokracia e përgjimit, të gjithë kemi të drejtë të përgjojmë, format sesi degradon pushteti. Përmbajtja e përgjimeve është rënimi është kulmi i rënimit të institucioneve, sepse janë dy njerëz që nuk qarkullon mes tyre asnjëherë asnjë ide. Gjithçka është Pazar.

Për më shumë lexoni në http://www.oranews.tv/rajoni/elvis-hoxha-ne-ora-news-pergjimet-ne-kosove-treguan-rrenimin-e-institucioneve/

Browse more videos

Browse more videos