7 years ago

FMN për koncesionet: Kujdes me rreziqet që paraqesin - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Fondi Monetar Ndërkombëtar ka bërë për herë të parë publik qëndrimin zyrtar mbi koncesionin e TVSH-së. Përfaqësuesi rezident i Fondit tha në një intervistë për Top Channel se ky është një projekt për të cilin FMN i ka dhënë komentet dhe këshillat e saj qeverisë.

Browse more videos

Browse more videos