7 years ago

"Tirana 48 Ore", ne sheshin "Skënderbej" - Vizion Plus - News - Lajme

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
Duke zgjedhur një vend aspak te zakonshmen, larg klisheve te sallave te konferencave, Robert Aliaj ka vendosur te prezantoje nisjen e festivalit ne mes te zhurmës se sheshit "Skënderbej" ne rikonstruksion!
Behet fjale për garën mbi filmin me metrazh te shkurtër "Tirana 48 Ore", qe këtë vit ne edicionin e dyte mbështetet mediatikisht nga "Vizion Plus". Organizatoret janë shprehur se kineastet e rinj, por edhe amatoret kane prioritet ne një sfide e cila te bën te krijosh një film ne vetëm 48 ore. Te premten ne orën 19:00 do te hidhet dhe shorti ku do te zbulohen subjektet mbi te cilat do te punojnë 18 grupet e xhirimit deri ne datën 23 Tetor. Me pas, fundjavën tjetër, ne 28 dhe 29 Tetor, nga kinemaja e qendrës "Kristal" do te shpallet edhe fituesi, i cili këtë vit do te udhëtojë drejt festivalit te Los Angelosit.


By choosing a place at the usual, from the halls of the conference clichés, Robert Aliaj has decided to present the launch of the festival in the middle of the square noise "Skanderbeg" to realignment!
It comes to race on the short feature film "48 Hour Tirana", which this year we supported mediatikisht second edition of "Vision Plus". Organizers said that young filmmakers, but also amateurs have priority in a challenge that makes you create a movie in just 48 hours. Friday at 19:00 and will cast the lot where the detected subjects on which will work 18 groups on shooting until October 23. Then, next weekend, on 28 and 29 October, the cinema center "Crystal" will be declared the winner, who this year will travel to Los Angeles festival.

Browse more videos

Browse more videos